Slate Leather

Italian Design

Leer in het interieur is weer helemaal terug van weggeweest. En hoe?! Inmiddels verovert leer het interieur ook weer in de grote items. Denk dan niet alleen aan een set eetkamerstoelen of een heel bankstel. Men durft nu gerust een hele trap in het leer te nemen. ‘Natuurlijk’ is het toverwoord. En dat kan nu ook bij StairSolutions met écht leer, dus niet een leather “LOOK”.

6 prachtige en unieke kleuren
Leer is een adembenemend natuurproduct met speciale eigenschappen, waardoor het comfortabel loopt en ontzettend sterk en flexibel is. Omdat het een natuurproduct is, met haar eigen unieke variaties, kleurnuances en kenmerken, heeft iedere trede unieke karakteristieken en een natuurlijke schoonheid.

Een sfeervol en indrukwekkend product.
Wij hebben 6 prachtige en unieke kleuren speciaal voor u geselecteerd. De lederen trapbekleding is een prachtige en duurzame serie. Het leder dat voor onze trappen wordt gebruikt is een bijproduct van de voedsel- en zuivelsector. Het is dus een duurzaam product. Het resultaat is een iets zachtere en warme bekleding met een spectaculaire uitstraling. De panelen zijn afgewerkt met écht runderleer. Lederen trapbekleding is makkelijk te onderhouden. Een sfeervol en indrukwekkend product.

écht runderleer

Naamloos-1

En onze andere collecties...