Laminaat

Luxer, mooier, beter

Laminaat is jarenlang onze instapcollectie geweest. Continu zijn we in ons atelier bezig met het vernieuwen van het zogenoemde High Pressure Laminaat (HPL). Bij ons kunt u altijd kiezen uit de nieuwste, moderne decors zoals bijvoorbeeld: natuursteen, verweerd metaal, en stoer beton.

HPL is een combinatie van papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Door onze nieuwe productietechnieken hebben wij de kwaliteit van het laminaat weten te verbeteren. Het is nu dikker, sterker en harder dan voorheen waardoor wij nu ook op onze laminaatcollectie de standaard garantie van 15 jaar kunnen geven. Het uitgekiende aluminium StairSolutions profiel is aangepast zodat deze beter aansluit op de huidige collectie. Laminaat is eenvoudig en simpel te onderhouden.

Industrial

Comfort

NIEUW! Egaal mat

Naamloos-1

Nieuw in onze Laminaat collectie zijn deze 4 egale kleuren, je zou zeggen “Matte egale kleuren, daar zie je toch alles op?” Nee, door de speciale coating op dit materiaal, trekken vlekken van sokken of vingerafdrukken en dergelijke, weg als sneeuw voor de zon.

Collectie 2019

Comfort

We hebben de hele collectie op de schop genomen, de populairste kleuren zijn gebleven. De kleuren hieronder zijn uitlopend dus in beperkte mate leverbaar. Check altijd de actuele status

En onze andere collecties...